KONJAK – 180 TABLETTER

SLANKEPRODUKT TIL OVERVEKTIGE VOKSNE

Trenger du en hjelpende hånd til slankekuren din? Konjak er et kosttilskudd som hjelper deg med å lykkes. Konjak-glukomannan bidrar til vekttap når det brukes i forbindelse med energiredusert kost. Produktet inneholder også krom, som bidrar til å opprettholde normalt blodsukker.
Blodsukker
Metthetsfølelse
Vekttap

359,00 kr

* Vi kan ikke garantere at alle varer i sortimentet er tilgjengelig i alle butikker.

Konjak inneholder et naturlig kostfiber som er det første noensinne som har fått EU-godkjenning for at det bidrar til vekttap. Kostfiberet kalles glukomannan, og det utvinnes fra konjakplanten som vokser i Asia. Glukomannan er en vannløselig fiber som har den egenskapen at den kan oppta sin egen vekt 2-300 ganger. Når tablettene oppløses i magen, dannes en gelmasse som fyller noe av magen, slik at du føler deg mett raskere. Når du bruker Konjak i forbindelse med energiredusert kost, vil det øke det totale vekttapet sammenlignet med diett alene. På denne måten hjelper Konjak med å holde deg motivert.

Under slankekuren
Det er viktig å spise regelmessig og huske mellommåltidene, spesielt når du er på diett. Heller 6 små måltider om dagen, enn 3 store. Hvis du ikke spiser regelmessig, risikerer du at blodsukkernivået faller, og øker dermed sannsynligheten for at du vil ha trang til å spise mer enn du hadde planlagt.

I Konjak er det tilsatt krom, som bidrar til å opprettholde normalt blodsukkernivå. Konjak er tilgjengelig i pakninger med 180 tabletter til 1 måneds forbruk. I pakken finner du også en oppbevaringsboks for tablettene du trenger når du f.eks. er på jobb, samt en «Kom i gang brosjyre» med tips og gode råd til slankekuren.

Glukomannan bidrar til vekttap når det brukes i forbindelse med energiredusert kost.
Effekten oppnås ved daglig inntak av 3 gram glukomannan (3 x 1 g daglig) samen med 1-2 glass vann før et måltid.
Drikk alltid rikelige mengder vann eller annen væske sammen med Konjak for å sikre at tablettene når magen. Det er spesielt viktig hvis du har problemer med å svelge. Årsaken til at vi oppfordrer til forsiktighet, er at hvis produktet tas uten tilstrekkelig væske, kan stoffet utvide seg og blokkere spiserøret eller luftrøret.

Konjak inneholder også mineralet krom, som bidrar til å opprettholde normalt blodsukkernivå.

Konjak, kosttilskudd 180 tabletter / 164 gram

Mezina varenummer: 2010

Innhold pr. døgndose (6 tabl.):
Glukomannan fiber fra Konjakrot: 3000 mg
Krom: 120 µg – 300% RI*
* % av referanseinntak.

Ingredienser: 
Glukomannan (Konjakrot/Amorphophallus konjac K. Koch), fyllemidler (mikrokrystallinsk cellulose, dikalsiumfosfat, natriumbikarbonat, silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer), potetstivelse, overflatebehandlingsmiddel: shellak, maltodekstrin, maisstivelse, krompikolinat.

Oppbevaring: 
Oppbevares tørt, beskyttet mot lys og varme. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Fremstilt for: 
Mezina A/S ∙ Engenes 15 – NO-4865 Åmli

Forbrukerkontakt NO: +47 37 18 55 00

Anbefalt døgndose: 2 tabletter i forbindelse med hvert av dagens 3 hovedmåltider. 
For å oppnå den ønskede effekt er det viktig at tablettene svelges hele, sammen med 1-2 glass vann ca. 30 minutter før måltidet.

Drikk alltid rikelige mengder vann eller annen væske sammen med KONJAK for å sikre at tablettene når magen. Det er spesielt viktig hvis du har problemer med å svelge. Årsaken til at vi oppfordrer til forsiktighet, er at hvis produktet tas uten tilstrekkelig væske, kan stoffet utvide seg og blokkere spiserøret eller luftrøret.

Døgndosen bør ikke overskrides.

Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost. Vi anbefaler en sunn livsstil.

Konjak_180tabl_WEB_2000x2000px_020222_
Produktbilleder:
2000x2000 px
SoMe materiale:
1200x1200 px
Miljøbilleder:
2000x2000 px
Konjak
Konjak er et kosttilskudd som hjelper deg med å lykkes. Konjak-glukomannan bidrar til vekttap når det brukes i forbindelse med energiredusert kost. Her kan du laste ned bilde- og tekstmateriale til bruk på nett og SoMe-kanaler. Bruk gjerne #Konjak
Download

Relaterte produkter

Skroll til toppen

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Bli ringt opp?

Fyll inn kontaktinformasjonen din nedenfor og få en samtale om å bli forhandler.

ØNSKER DU Å BLI FORHANDLER AV MEZINAS PRODUKTER?