LIPINORM A-800 – 90 TABLETTER

KOMBINASJON AV ARTISJOKK, RØD GJÆRET RIS, TIAMIN OG OLIVEN

Med ingredienser som bidrar til et normalt nivå av blodlipider og hjertefunksjon. Artisjokk bidrar til å senke nivåene av lipider i blodet (kolesterol og fett). 2,85 mg Monacolin K – Rød gjæret ris. Tiamin som bidrar til normal hjertefunksjon.
Fettinnhold i blodet
Hjertefunksjon
Kolesterol

299,00 kr

* Vi kan ikke garantere at alle varer i sortimentet er tilgjengelig i alle butikker.

ER KOLESTERTALLET DITT NORMALT?
Kolesteroltallet består av innholdet i blodet av ulike stoffer som inneholder fett, protein og kolesterol i varierende mengder – såkalte lipoproteiner (LDL, HDL og triglyserider). Lipoproteinene transporterer fett og kolesterol rundt kroppen via blodsirkulasjonen. Flertallet av alle voksne vet viktigheten av normale kolesterolnivåer. Vanligvis øker kolesterolnivået i blodet med alderen, men ved å velge sunne kost- og treningsvaner kan du gjøre mye for å holde kolesterolnivået i blodet normalt.

LIPINORM A-800 – NORMALT KOLESTEROLNIVÅ OG HJERTEFUNKSJON
Hvis legen din allikevel synes du bør være forsiktig, kan Lipinorm A-800 være et godt «førstevalg» for å supplere de andre gode vanene som forbedrer og opprettholder god helse.

Lipinorm A-800 er et kosttilskudd og en naturlig hjelp for deg som ønsker å opprettholde et normalt nivå av fettstoffer i blodet (kolesterol og triglyserider). Lipinorm A-800 inneholder artisjokk, som bidrar til å opprettholde et normalt innhold av fettstoffer i blodet eller til og med senke det, rød gjæret ris med 2,85 mg Monakolin K, tiamin (vitamin B1) som bidrar til normal hjertefunksjon, samt oliven (frukt).

HVEM KAN DRA NYTTE AV LIPINORM A-800?
Lipinorm A-800 er for deg som kan ha fått en «hevet pekefinger» til sirkulasjonssystemet ditt – kanskje du har blitt fortalt at det er en god ide å miste noen kilo, endre kostholdet til mer grovt og grønt, spise mindre kjøtt og mettet fett og samtidig mosjonere mer. Her kan du dra nytte av å supplere med Lipinorm A-800 som blant annet inneholder artisjokk som bidrar til å senke og opprettholde et normalt fettinnhold i blodet.

HVA ER ET NORMALT KOLESTEROLNIVÅ?
Det er en bred spredning i kolesterolnivået hos friske nordmenn – og avhengig av om du er kvinne eller mann. For eksempel er de fleste kvinner i alderen 40-50 år innenfor 4,0 – 7,3 mmol / l, og for menn er nivået mellom 4,0 – 7,7 mmol / l. Grensen for menn er dermed litt høyere enn hos kvinner. Det er spesielt hvis høyt kolesterol etterfølges av høyt blodtrykk, overvekt og kanskje andre risikofaktorer, at du anbefales å gjøre noe aktivt med det.

Lipinorm A-800, kosttilskudd 90 tabletter / 64 gram

Mezina varenummer: 3142

Innhold pr. døgndose (2 tabl.):
Rød gjæret ris (Monakolin K 2,85 mg): 95 mg
Artissjokk (blad) 800 mg – ekstrakt svarende til ca.: 5200 mg
Ekstrakt av oliven (frukt): 25 mg

Næringsstoffer:
Tiamin (vitamin B1): 0,55 mg – 50% RI***
***% av referanseinntak

Ingredienser: 
Ekstrakt av artissokkblad (Cynara scolymus L), fyllemidler (mikrokrystallinsk cellulose, silisiumdioksid, tverrbundet cellulosegummi, magnesiumsalter av fettsyrer (vegetabilsk), rød gjæret ris (Monascus purpureus Went), ekstrakt av oliven (frukt) (Olea europaea L), overflatebehandlingsmiddel: hydroksypropylmetylcellulose, tiaminmononitrat, og fuktighetsbevarende middel: glyserol (vegetabilsk).

Oppbevaring: 
Oppbevares i romtemperatur, tørt og beskyttet mot lys. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Lipinorm A-800 inneholder planteekstrakter, så fargeforskjeller på tablettene kan forekomme.

Fremstilt for: 
Mezina A/S ∙ Engenes 15 – NO-4865 Åmli

Forbrukerkontakt NO: +47 37 18 55 00

Anbefalt døgndose: 2 tabletter daglig. 
Tablettene svelges hele, sammen med et glass vann.

Døgndosen bør ikke overskrides.

Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost. Vi anbefaler en sunn livsstil.

Døgndosen av monakoliner bør ikke overskride 3 mg. Bør ikke bruks av gravide eller ammende, barn under 18 år eller voksne over 70 år. Rådfør deg med lege om bruk av dette produktet hvis du opplever helseproblemer av noe slag. Bør ikke brukes hvis du tar kolesterolsenkende legemidler, eller andre produkter som inneholder rød gjæret ris.

Lipinorm_A-800_90tabl_WEB_2000x2000px_020222_
Produktbilleder:
2000x2000 px
SoMe materiale:
1200x1200 px
Miljøbilleder:
2000x2000 px
Lipinorm A-800
Kosttilskudd med ingredienser som bidrar til et normalt nivå av blodlipider og hjertefunksjon. Her kan du laste ned bilde- og tekstmateriale til bruk på nett og SoMe-kanaler. Bruk gjerne #LipinormA800
Download

Relaterte produkter

Skroll til toppen

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Bli ringt opp?

Fyll inn kontaktinformasjonen din nedenfor og få en samtale om å bli forhandler.

ØNSKER DU Å BLI FORHANDLER AV MEZINAS PRODUKTER?