Merker

Våre merker

Hos Mezina selger vi våre egne produkter og har gjort det i flere tiår. Vi er stolte av merkevaren vår, som vi vet forbrukerne liker, stoler på og støtter. Det er den beste og mest holdbare aktiva en bedrift kan ha. Verdien av Mezina-merket lever derfor dypt i forbrukernes bevissthet. 

Men det er ikke bare vårt eget merke vi selger hos Mezina. Vi samarbeider også med Bach og har gjort det i mange år. Vi setter stor pris på samarbeidet og vet at de sammen gir det aller beste utgangspunktet for forbrukerne.  

Nedenfor kan du lese mer om de to merkene og se hvilke produkter som er i sortimentet.

Mezina A/S er et 100% dansk-eid selskap som har hatt helsen din som hjertesak siden 1983. Derfor har vi vært i stand til å tilby kosttilskudd og naturlegemidler fra vårt eget merke i mange år. Og helt siden starten har vi vært en av Danmarks største leverandører av helsekost, og er i dag en stor leverandør til hele Norden. Hos Mezina har vi i utgangspunktet en lidenskap, og det er å levere kosttilskudd og naturlegemidler som hjelper folk til en bedre helse og større livskvalitet.

Bachs historie går mange år tilbake – faktisk helt tilbake til 1930-tallet, da Dr. Edward Bach utviklet en behandlingsform basert på ideologien om at sunn helse starter med en følelsesmessig balanse. Bach utviklet 38 blomsterremedier fra viltvoksende blomster og planter fra sin egen hage i Mount Wernon. Alle 38 blomsterremedier har hver sitt fokuspunkt og unike egenskaper. Dette betyr at blomstremediene kan blandes og settes sammen på svært forskjellige måter som passer til ethvert behov.

Skroll til toppen

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Bli ringt opp?

Fyll inn kontaktinformasjonen din nedenfor og få en samtale om å bli forhandler.

ØNSKER DU Å BLI FORHANDLER AV MEZINAS PRODUKTER?