Din sunnhet er vår hjertesak

Om Mezina

Mezina – en av Nordens største leverandører av kosttilskudd og naturlegemidler

Mezina er et 100% dansk-eid selskap. Vi er en av Danmarks største leverandører av helsekost og har siden 1983 levert kosttilskudd og naturlegemidler til hele Norden. Vi er stolte av å lage produkter som hjelper mennesker til en bedre helse og større livskvalitet. Vi har hovedkontor i Esbjerg og datterselskaper i Norge, Sverige, Finland og England.

Hos Mezina produserer vi de fleste produkter selv, men vi samarbeider også med en liten eksklusiv gruppe utenlandske leverandører som produserer helt unike produkter.

F.eks. Nelson Bach (Rescue Remedy / Bach’s Flower Remedies).

Det viktigste for oss er at det er harmoni i den grunnleggende oppfatningen av hva produktene skal kunne og kvaliteten de skal ha. Og akkurat det kan vi garantere er tilfelle med alle produktene du kan finne hos oss.

MEZINAS MÅLSETNING ER Å TILBY DE BESTE PRODUKTER INNEN:

Kosttilskudd

Naturlegemidler

MER ENN 35 ÅRS ERFARING

Hos Mezina har vi mer enn 70 topp motiverte og dypt engasjerte medarbeidere som utelukkende jobber med utvikling, produksjon, dokumentasjon, forskning, markedsføring og salg av helsekost, kosttilskudd og naturlegemidler.

Alle jobber ut fra Mezinas målsetning om å tilby kun de beste produktene på markedet innenfor de områdene vi jobber med. Derfor selger vi produkter i dag som har vært en del av vårt sortiment siden 1983, samtidig som vi holder fingeren på pulsen og tilbyr produkter som er innovative og alternative i bransjen. Og vi tror det er en av de viktigste forklaringene på hvorfor vi gjør det så bra.

Hvis du har spørsmål om vår virksomhet og våre produkter, er du alltid velkommen til å kontakte oss på tlf.: +47 37 18 55 00 eller via e-post på: mail@mezina.no. Åpenhet er alfa og omega for oss i vår bransje, så ikke hold tilbake spørsmål.

EKSKLUSIV LEVERANDØR MED HELT UNIKE PRODUKTER

Hos Mezina produserer vi de fleste produktene selv, men vi samarbeider også med Nelson Bach som står bak Rescue Remedy og Bach Blomsterremedier.
En leverandør som produserer helt unike produkter.

Skroll til toppen

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Bli ringt opp?

Fyll inn kontaktinformasjonen din nedenfor og få en samtale om å bli forhandler.

ØNSKER DU Å BLI FORHANDLER AV MEZINAS PRODUKTER?