Vilkår og betingelser

BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER/PERSONVERNREGLER  

Personvernet ditt er viktig for oss. Derfor vil vi sørge for å opprettholde tilliten du fortjener når personopplysningene dine behandles. Nedenfor finner du våre retningslinjer for personvern for dine personopplysninger. 

 

1. Dataansvarlig

1.1. Denne personvernerklæringen («Personvernregler») beskriver hvordan Mezina («Mezina», «oss», «vår», «vi») samler inn og behandler informasjon om deg. 

1.2. Dataansvarlig: Mezina A/S, Org.nr. 944 903 542, Engenes 15, NO-4865 Åmli, Etableringsår: 1987 

1.3. Personvernreglene gjelder for personopplysninger du oppgir til oss eller som vi innhenter gjennom Mezinas nettsted på www.mezina.no («nettstedet»). 

Hvis du har spørsmål om behandlingen av personopplysningene dine, kan du kontakte oss på mail@mezina.no 

 

2. INNHENTING AV PERSONOPPLYSNINGER

2.1 Hvilke personopplysninger innhenter vi og til hvilke formål? 

2.1.1. Når du besøker nettstedet og har godtatt gjeldende retningslinjer for informasjonskapsler, henter vi automatisk inn informasjon om deg. Informasjon om hvilken type nettleser du bruker, hvilke søkeord du bruker på nettstedet, IP-adressen din og informasjon om datamaskinen din. Innhentingen blir gjort for å optimalisere konverteringen på nettstedet og forbedre den. Hvis du velger å ikke godta informasjonskapsler, vil du i noen tilfeller oppdage at nettstedet ikke fungerer optimalt. 

2.1.2. Vi innhenter e-postadresser og navn i forbindelse med vårt nyhetsbrev, som det er frivillig å melde seg på – og du kan alltid melde deg av dette igjen. For å gjøre dette, trykk på avmeldingslenken nederst i det elektroniske nyhetsbrevet du mottar.   

Formålet med nyhetsbrevet er å sende e-poster med ny informasjon fra selskapet, som kan omhandle nytt innhold på nettstedet. 

Vi vil bare sende deg e-post hvis du har gitt ditt aktive samtykke til dette. I utgangspunktet krever dette at du oppgir e-postadressen din, som vi senere vil sende en e-post til, slik at du kan bekrefte registreringen. På denne måten sørger vi for at du faktisk har meldt deg på nyhetsbrevet selv, det vil si gitt aktivt samtykke. 

Vårt rettslige grunnlag for behandling av dine personopplysninger (dvs. e-postadressen) i forbindelse med nyhetsbrevet vil være artikkel 6(1)(a) i den generelle personvernforordningen. 

Vi vil behandle personopplysningene dine så lenge du fortsatt abonnerer på nyhetsbrevet. Når du melder deg av nyhetsbrevet, vil vi også slutte å sende dette til deg. Hvis vi ikke har sendt deg et nyhetsbrev på 1 år, vil ditt samtykke bortfalle som følge av vår passivitet. 

Når vi melder deg av nyhetsbrevet, lagrer vi dokumentasjon på ditt tidligere avgitte samtykke i 3 år etter at det har blitt brukt sist. 

2.2. Hva er grunnlaget for innhenting?  

2.2.1. Innhenting av informasjon som nevnt i punkt 2.1.1 og 2.1.2 behandles på grunnlag av vår legitime interesse, innhentingen er nødvendig for at vi kontinuerlig kan ivareta våre interesser i å forbedre funksjonene på nettstedet og dets oppbygging. 

 

3. JOBBSØKNADER

3.1. Vi ønsker jobbsøknader velkommen for å vurdere om de samsvarer med et ansettelsesbehov i vårt selskap. Du kan se mer her: www.wellvitagroup.com 

Hvis du sender inn jobbsøknaden din til oss via lenken ovenfor, er vårt rettslige grunnlag for behandling av personopplysningene dine artikkel 6(1)(f) i den generelle personvernforordningen. 

Hvis du har sendt inn en uoppfordret søknad, vil vi umiddelbart vurdere om søknaden din er relevant, og deretter slette informasjonen din igjen hvis det ikke er noen treff. 

Hvis du har sendt inn en søknad om utlyst jobb, vil vi avhende søknaden din hvis du ikke blir ansatt og umiddelbart etter at riktig kandidat er funnet for jobben. 

Hvis du er en del av en rekrutteringsprosess og/eller ansettes i jobben, vil vi gi deg særskilt informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine i denne forbindelse. 

 

4. BRUK AV DATABEHANDLERE 

4.1. Vi bruker eksterne selskaper til blant annet å utføre den tekniske driften av nettstedet. For eksempel hjelper leverandørene våre oss i forbindelse med forbedringen av nettstedet. Noen av disse selskapene er databehandlere som jobber under vår instruks og behandler data som vi er behandlingsansvarlige for. Databehandlerne bruker bare personopplysningene for å oppfylle avtalen med oss, og er underlagt konfidensialitet om disse. Med andre selskaper er det felles dataansvar. Dette er tilfelle hvis selskapet også behandler informasjonen til egne formål, i et slikt tilfelle er både Mezina og selskapet ansvarlig for dataene dine, dette vil være relevant, blant annet hvis du bruker Facebook-fansiden vår. 

 

5. UTLEVERING AV PERSONOPPLYSNINGER  

5.1. Vi utleverer ikke dine personopplysninger til tredjeparter. 

 

6. PROFILERING OG AUTOMATISERTE AVGJØRELSER 

6.1. Vi utfører ikke profilering eller automatiserte avgjørelser.  

 

7. OVERFØRING TIL TREDJELAND 

7.1. I forbindelse med vår behandling av dine personopplysninger, kan vi overføre dataene til land utenfor EU/EØS. Personvernlovgivningen i disse landene kan være svakere enn den er i Norge og resten av EU/EØS, i de fleste tilfeller vil dette være land der EU-kommisjonen har vurdert at beskyttelsesnivået ikke er på linje med nivået på databeskyttelse innen EU/EØS. 

Overføring til tredjeland vil kun skje på grunnlag av godkjent overføringsgrunnlag som en tilstrekkelighetsavgjørelse, siste vedtatte EU SCC eller BCR, jf. Personvernforordningens art. 45, 46 eller 47. 

 

8. BEHANDLINGSSIKKERHET 

8.1. Vi holder behandlingen av personopplysninger sikker ved å ha innført tilpassede tekniske og organisatoriske tiltak. 

Vi har gjort risikovurderinger av vår behandling av personopplysninger, og har iverksatt hensiktsmessige tekniske og organisatoriske tiltak for å øke behandlingssikkerheten. 

Et av våre viktigste tiltak er å holde våre ansatte oppdatert om GDPR gjennom løpende opplæring i bevissthet, GDPR-kurs, samt ved å gjennomgå våre GDPR-prosedyrer med de ansatte. 

 

9. DINE RETTIGHETER SOM REGISTRERT 

For å skape åpenhet om behandlingen av dataene dine, skal vi som behandlingsansvarlig informere deg om dine rettigheter. 

9.1. Rett til innsyn 

9.1.1. Du har når som helst rett til å be oss om informasjon om blant annet hvilken informasjon vi har registrert om deg, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier av personopplysninger og mottakere av informasjon det kan være, samt informasjon om hvor informasjonen kommer fra. 

9.1.2. Du kan når som helst bli informert om hvilke personopplysninger vi har registrert om deg via e-post: mail@mezina.no 

9.2. Rett til retting  

9.2.1. Du har rett til å få uriktige personopplysninger om deg selv rettet av oss. Hvis du blir oppmerksom på at det er feil i informasjonen vi har registrert om deg, oppfordres du til å kontakte oss slik at informasjonen kan korrigeres. 

9.3. Rett til sletting 

9.3.1. I visse tilfeller har du rett til å få alle eller noen av dine personopplysninger slettet. I den grad behandlingen av dine data er nødvendig for å overholde våre bokføringsforpliktelser, er vi ikke forpliktet til å slette dine personopplysninger. 

9.4. Rett til begrensning  

9.4.1. I visse tilfeller har du rett til å begrense behandlingen av dine personopplysninger til kun lagring. 

9.5. Retten til dataportabilitet 

9.5.1. I visse tilfeller har du rett til å få dine personopplysninger gitt i et strukturert, vanlig brukt og maskinlesbart format. 

9.6. Rett til å protestere  

9.6.1. Du har rett til når som helst å protestere mot vår behandling av dine personopplysninger som vi innhenter for å forbedre funksjonene på nettstedet og dets struktur, jf. Punkt 2.1.1. 

9.6.2. Hvis du protesterer mot behandlingen, har vi ikke lenger rett til å behandle personopplysningene dine med mindre vi kan vise lovlig grunnlag for fortsatt behandling. 

9.7. Rett til å klage  

9.7.1. Dersom du har opplevd noe du mener er et brudd på personvernreglene, kan du klage ved å sende en skriftlig henvendelse til Datatilsynet, Postboks 458 Sentrum, 0105 Oslo. 

Generelt oppfordrer vi deg til å lese mer om GDPR slik at du blir oppdatert på reglene. 

 

10. SLETTING AV PERSONOPPLYSNINGER  

10.1. Informasjonskapsler sletter seg selv etter en tid. Du kan se mer om det i cookie-erklæringen, som du finner her. Informasjonskapsler fornyes etter hvert besøk. Hvert år vil du bli bedt om å gi nytt samtykke til at Mezina samler inn informasjon om din bruk av nettstedet. Du kan alltid endre samtykket ditt selv. 

10.2. Hvis du melder deg av nyhetsbrevet, vil vi slette e-postadressen din i vår database over mottakere av nyhetsbrev. Vi lagrer dokumentasjonen av ditt samtykke i 3 år etter at du har avmeldt. Vi gjør dette for senere å kunne dokumentere at vår utsending av nyhetsbrev til deg har vært lovlig. Dataene vil bli slettet på slutten av kalenderåret hvor treårsdagen for slettingen har skjedd. 

 

11. SIKKERHET  

11.1. Vi har iverksatt tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak mot at personopplysninger ved et uhell eller ulovlig tilintetgjøres, tapes, endres eller forringes, samt mot at de kommer uvedkommende til kjennskap eller blir misbrukt. 

11.2. Bare ansatte som har et reelt behov for å få tilgang til dine personopplysninger for å utføre sitt arbeid, har tilgang til dem. 

 

12. INFORMASJONSKAPSLER 

12.1. Mezina bruker informasjonskapsler for å gi brukeren den beste opplevelsen på nettstedet. En informasjonskapsel er en fil som lagres på din enhet når du laster ned en nettside, og kan inneholde all informasjon nettstedet legger i den. 

12.2. Formålet med å bruke informasjonskapsler på Mezinas nettsted er å få nettstedet til å fungere og optimalisere slik at vi kan gi brukeren den aller beste opplevelsen. En del av å bruke informasjonskapsler til disse formålene er at Mezina kan analysere hvordan våre besøkende bruker nettstedet. 

12.3. Hvis du ikke ønsker å bruke informasjonskapsler, kan du finne innstillinger i nettleseren din for å slå av informasjonskapsler helt. Hvis du velger å slå av informasjonskapsler helt, vil du i noen tilfeller oppdage at nettstedet ikke fungerer optimalt. 

 

13. KONTAKTINFORMASJON 

13.1. Mezina er behandlingsansvarlig for personopplysningene som samles inn via nettstedet eller gjennom kundeservice. 

13.2. Hvis du har spørsmål eller kommentarer om denne personvernerklæringen, kan du kontakte Mezina på e-postadressen mail@mezina.no 

 

14. ENDRINGER I PERSONVERNREGLENE 

14.1. Vi har rett til når som helst å gjøre endringer i  denne personvernerklæringen.  Hvis vi gjør endringer i personvernerklæringen, vil du bli informert om dette ved ditt neste besøk på nettstedet. 

Rull til toppen

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Bliv ringet op

Udfyld dine kontaktoplysninger nedenfor og bliv ringet op ang. at blive forhandler.

Bli ringt opp?

Fyll inn kontaktinformasjonen din nedenfor og få en samtale om å bli forhandler.

ØNSKER DU Å BLI FORHANDLER AV MEZINAS PRODUKTER?