Ansvarlighet

Ansvar er bærekraft

Hos Mezina tar vi ansvar når det gjelder bærekraft. Og det er ikke bare noe vi sier. Vi mener at hvert selskap har et ansvar for å tenke bærekraft inn i alle aspekter – inkludert dagliglivet. Helt grunnleggende for å sette minst mulig avtrykk på miljøet. Men vi vet også at det er en oppgave som tar tid og som ikke lykkes med et fingerknips.

Å ta et bærekraftig ansvar må starte et sted, og derfor har vi i Mezina valgt å jobbe aktivt med bærekraft på tre viktige områder: bærekraftig emballasje, naturlige ingredienser og danskutviklede produkter. Du kan lese mye mer om alt det nedenfor.

I tillegg til å jobbe med bærekraft på de tre områdene, jobber vi i Mezina også kontinuerlig for å redusere elektrisitet-, varme- og vannforbruket på våre anlegg. Sist, men absolutt ikke minst, bærer flere av våre Mezina-produkter også logoen «I’m Green», da emballasjen er 100% resirkulerbar og laget av sukkerrør. Det bærekraftige ansvaret må starte et sted, og med det ovennevnte gjør vi vår del for å sette et positivt avtrykk på planeten vår.

Bærekraftig emballasje

I dag er fokuset på bærekraft og resirkulering stort, og mange forbrukere leter etter alternativer til plast. Hos Mezina har vi et stort fokus på bærekraft og mener at rPET-emballasje og bioplast er de beste alternativene for å ta ansvar. Bioplast er et plastmateriale som er basert på biomasse i stedet for fossile ressurser som olje og naturgass, mens rPET produseres av resirkulert plast og kan resirkuleres igjen og igjen. Hos Mezina introduserer vi kontinuerlig biobasert og resirkulert emballasje fra ressurser som kan vokse i naturen og fornyes år etter år – selvfølgelig hentet fra bærekraftige kilder.

Danskutviklede produkter

Hos Mezina finner vi inspirasjon i naturen, som er full av magi. Av denne grunn har vi et grunnleggende mål om at det er harmoni i oppfatningen av hva produkter i vår bransje skal gjøre og kvaliteten de skal ha. Hos Mezina kjøper vi råvarer fra produsenter som har vist sin vilje og evne til å leve opp til alle danske juridiske krav til kvalitet og renhet. Produsenter som tar ansvar hele veien gjennom. I tillegg produserer vi de fleste av våre produkter selv under farmasøytisk kontroll i Danmark. Dette gir oss en trygghet fordi vi vet at produktene produseres under skikkelige forhold, også for de ansatte.

Naturlige ingredienser

Siden 1983 har vi i Mezina jobbet ut fra målsetningen om å tilby de beste produktene på markedet. Produkter som er utviklet med respekt for de tradisjonelle metodene med bruk av planteingredienser, men alltid med et klart syn på vitenskapelig innsikt og trender. Faktisk har vi alltid brukt naturlige ingredienser i våre produkter. I tillegg utøver vi streng kontroll over den høye kvaliteten på råvarene vi bruker i vår egen produksjon og produktene vi velger fra andre leverandører. Derfor jobber vi bare med produsenter som prioriterer topp kvalitet. 

Skroll til toppen

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Bli ringt opp?

Fyll inn kontaktinformasjonen din nedenfor og få en samtale om å bli forhandler.

ØNSKER DU Å BLI FORHANDLER AV MEZINAS PRODUKTER?