Kvalitet bygget på 160 års erfaring

Om Bach

VILTVOKSENDE BLOMSTER OG PLANTER

På 1930-tallet utviklet Dr. Edward Bach en behandlingsform basert på ideologien om at sunn helse starter med en følelsesmessig balanse. Bach utviklet 38 blomsterremedier fra viltvoksende blomster og planter fra sin egen hage i Mount Wernon. Alle 38 blomsterremedier har hver sitt fokuspunkt og unike egenskaper. Dette betyr at blomsterremediene kan blandes og settes sammen på svært forskjellige måter som passer til ethvert behov. 

Tilbake på 1930-tallet fant Bach imidlertid ut under utviklingen, at han ikke kunne produsere sine blomsterremedier selv. Derfor henvendte han seg til Nelsons, som hadde erfaring med salg og samtidig kunne være ansvarlig for produksjonen av blomsterremediene. Nelsons er et britisk selskap som spesialiserer seg på naturlige helseprodukter, og de åpnet sitt første apotek helt tilbake i 1860. I dag er Nelsons en av Storbritannias ledende produsenter av naturlige helseprodukter, så vel som en av Europas eldste etablerte. Helt siden Bach kontaktet Nelsons, har de solgt Bachs blomsterremedier over hele verden.

EKSKLUSIVE LEVERANDØRER MED UNIKE PRODUKTER

Hos Mezina produserer vi de fleste produktene selv, men vi samarbeider også med en liten eksklusiv gruppe utenlandske leverandører som produserer helt unike produkter – f.eks. Nelson Bach (Rescue Remedy / Bach’s Flower Remedies).

Over 160 års erfaring

Blomsterremediene kan brukes av hele familien. Originale Bach-blomsterremedier er også det eneste merket som kommer fra Dr. Edward Bachs hager i Mount Wernon. Så vil du være sikker på å få de originale remediene når du kjøper blomsterremedier, skal du alltid se etter Bach-signaturen. Med de originale Bach-blomsterremediene får du kvalitet bygget på over 160 års erfaring. 

I tillegg til Bachs opprinnelige blomsterremedier, har Bach også utviklet det originale nødhjelpsremediet, Bach Rescue, som er en kombinasjon av 5 av de 38 originale blomsterremediene.  Rescue-serien brukes av mennesker fra hele verden i forbindelse med utfordringer i hverdagen. 

Enkeltremedierne

Bach rescue remedy

Skroll til toppen

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Bli ringt opp?

Fyll inn kontaktinformasjonen din nedenfor og få en samtale om å bli forhandler.

ØNSKER DU Å BLI FORHANDLER AV MEZINAS PRODUKTER?