Bli forhandler

Bli forhandler av Mezina

Vi i Mezina er glade for at du er interessert i å bli forhandler av våre produkter. Vi er hele tiden på utkikk etter nye samarbeidspartnere som kan bli forhandlere av Mezinas utvalg av helsekost, kosttilskudd og naturmidler. Det spiller ingen rolle om du er interessert i Mezina som merkevare eller gjennom private label eller white label. 

Fyll ut skjemaet vårt med firmaopplysningene dine, så kontakter vi deg så snart som mulig. Du har også mulighet til å ringe oss på tlf.: 37 18 55 00 eller skrive til vår e-post: mail@mezina.no. 

Besøk vårt univers for

B2B FORHANDLERE

Hos Mezina har vi ekstraordinær kunnskap om hvilke ingredienser som kan bidra til et bedre liv og større livskvalitet. Vi har et effektivt oppsett av nye produktutviklinger, en fleksibel, rask og justerbar drift, og vi har våre egne strenge kvalitetsprosedyrer i forbindelse med produksjonsinnkjøp. Gjennom vårt brede, internasjonale nettverk henter vi råvarene våre internasjonalt, på samme måte som vi har personlig kontakt med grossister og detaljister, primært i det nordiske markedet. 

Vi tilbyr deg som selskap å skille seg ut i bransjen gjennom vår private label, slik at du også kan tilby helsekost og kosttilskudd til kundene dine. I løpet av prosessen bidrar vi med sparring og hjelper til med alt fra konseptutvikling, grafisk emballasjedesign til valg av unike ingredienser og formuleringer. Det er helt opp til deg å vurdere hvor du spesielt trenger råd og sparring om din private label. En ting er imidlertid sikkert, og det er at dine private label-produkter gjennom Mezina er danskutviklet og har bærekraftig emballasje i form av enten bioplast eller rPET-emballasje.

I VÅR BILDEDATABASE KAN DU FINNE INNBYDENDE MATERIELL TIL BRUK PÅ NETT OG DIVERSE SOSIALE MEDIER

Skroll til toppen

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Bli ringt opp?

Fyll inn kontaktinformasjonen din nedenfor og få en samtale om å bli forhandler.

ØNSKER DU Å BLI FORHANDLER AV MEZINAS PRODUKTER?