ENAXIN MIKSTUR – 400 ML

INGREDIENSER SOM BIDRAR TIL Å REDUSERE TRETTHET OG UTMATTELSE

Ønsker du mer energi og overskudd i hverdagen? Ènaxin Mikstur er et energitilskudd med kjente urter i kombinasjon med vitamin B12, som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Produktet er laget uten animalske ingredienser.
Avhjelper stress
Energi
Fysisk og mentalt overskudd

259,00 kr

* Vi kan ikke garantere at alle varer i sortimentet er tilgjengelig i alle butikker.

ÈNAXIN ENERGITILSKUDD

Hvis du føler deg sliten og utmattet og har vanskelig for å finne det fysiske og mentale overskuddet vi alle trenger – så kan det hende du trenger en energiboost. Mange kjenner til en travel og hektisk hverdag med jobb, familie og hobbyer – og noen ganger kan det være vanskelig å finne overskuddet og energien til å overkomme alt.

Ènaxin er et plantebasert energikosttilskudd som inneholder urter for å øke din fysiske og mentale yteevne. Ènaxin inneholder ekstrakter av schisandra og rosenrot kombinert med damiana, grønn te og maté (se nedenfor hva de enkelte plantene kan).

Schisandra og rosenrot har til felles at de tilhører gruppen av planter som kalles adaptogener. De kjennetegnes ved at de støtter kroppens prosesser og gir økt motstand mot stress.

ÈNAXIN-MIKSTUR, 400 ML

Brukes når du trenger energi «her og nå», men kan også brukes over lengre perioder der du trenger ekstra overskudd. Flytende Ènaxin er tilsatt lakris og aroniajuice, samt søtet med stevia, noe som gjør blandingen velsmakende. Hvis du tar Ènaxin-miksturen over lang tid, kan du oppleve at schisandra og rosenrot øker stressterskelen og gir bedre utholdenhet.

ÈNAXIN-VARIANTER

Det er tre forskjellige produkter i Ènaxin-serien, hvorav den flytende Ènaxin-varianten og tablettene har samme innhold av aktive komponenter. Serien inneholder også Ènaxin Total tabletter med en full daglig dose av viktige vitaminer og mineraler, les mer her

ÈNAXIN INNEHOLDER HOVEDINGREDIENSENE SCHISANDRA OG ROSENROT, SAMT DAMIANA, GRØNN TE OG MATÉ

Schisandra

Wu wei zi – bæren med de fem smakene, slik høres det opprinnelige kinesiske navnet på schisandra ut. Schisandra-bær er på en gang både salte, søte, sure, krydret og bitre. Bærene er imidlertid ikke bare potente i smak, men også i virkning. Schisandra kan hjelpe kroppen vår med fysisk og mental restitusjon og bidrar til å tilpasse seg stressende forhold. I kinesisk tradisjon tilhører Schisandra de mest verdsatte og brukte plantene.

Rosenrot

Rosenrot elsker kulde og kan bo på de mest ugjestmilde stedene som spenner fra Arktis til Alpene. Forskere har kartlagt over 130 kjemiske forbindelser i den hardføre planten og funnet et høyt innhold av fenolforbindelser. Rosenrot bidrar til optimal mental og kognitiv aktivitet og til et normalt kretsløp. Gjennom bedre tilførsel av oksygen og ernæring støtter den hjernens yteevne og reaksjonsevne. Rosenrot kan også hjelpe ved tretthet på grunn av stress.

Damiana

Busken fra Texas med de aromatiske gule blomstene er rik på flavonoider – spesielle stoffer som har evnen til å påvirke kroppens biologiske prosesser. Plantens potensiale er ikke fullt ut klarlagt, men er kjent for at den bidrar til mentalt og fysisk velvære, spesielt ved nervøse spenninger og stress.

Grønn te

Grønn te er en av de populære tilberedningene av denne planten, som opprinnelig stammer fra Det fjerne østen, men brukes nå som et nytelsesmiddel over hele verden. I tillegg til å smake godt, kan grønn te gi mer overskudd og mentalt og fysisk velvære, sammen med forbedret konsentrasjon og læringsevne.

Maté

Denne planten er et utbredt nytelsesmiddel i Sør-Amerika, og er til og med en nasjonal drikk i Argentina, hvor den er tilberedes som te og drikkes skoldhet av en gourd, med et metallsugerør formet som en sil, slik at du ikke får bladene i munnen. Maté brukes som vi bruker kaffe, som en oppkvikkende drikk som virker på både det mentale og fysiske overskuddet, for eksempel i perioder med tretthet på grunn av stort arbeidspress.

Ènaxin Mikstur, kosttilskudd – 400 ml. 

Mezina Varenummer: 600

Innhold pr. døgndose: (25 ml)
Ekstrakt av:
Rosenrot (ca. 8:1): 100 mg
Schisandra (ca. 4:1): 125 mg
Grøn te (ca. 5:1): 33 mg
Damiana (ca. 4:1): 33 mg
Maté (ca. 3,5:1): 33 mg
Vitamin B12: 1 µg – 40% RI*
*% av referanseinntak

Ingredienser: Vann, aroniajuice, lakrispulver, ekstrakt av: Schisandra (Schisandra chinensis Baill.), Rosenrot (Rhodiola Rosea L.), Maté (Ilex paraguariensis A.St-Hill), Damiana (Turnera diffusa L.), Grønn te (Camellia Sinensis L. Kuntze), konserveringsmidler (natriumbenzoat, kaliumsorbat), søtemiddel (steviolglykosider) og vitamin B12 (cyanokobalamin)

Fremstilt for: 
Mezina A/S ∙ Engenes 15 – NO-4865 Åmli

Forbrukerkontakt NO: +47 37 18 55 00

Anbefalt døgndose (voksne): 25 ml

Døgndosen bør ikke overskrides. 

Ristes før bruk!

Drikk aldri direkte fra flasken! Brukes innen 5 uker etter åpning.

Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost. Vi anbefaler en sunn livsstil.

Oppbevaring:
Før åpning: Romtemperatur.
Etter åpning: I kjøleskap.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

NO_Énaxin_Mixture_WEB_2000x2000px_290422_4
Produktbilleder:
2000x2000 px
SoMe materiale:
1200x1200 px
Miljøbilleder:
2000x2000 px
Ènaxin Mixtur
Ènaxin Mikstur er et energitilskudd med kjente urter i kombinasjon med vitamin B12, som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Her kan du laste ned bilde- og tekstmateriale til bruk på nett og SoMe-kanaler. Bruk gjerne #Ènaxin
Download

Relaterte produkter

Skroll til toppen

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Bli ringt opp?

Fyll inn kontaktinformasjonen din nedenfor og få en samtale om å bli forhandler.

ØNSKER DU Å BLI FORHANDLER AV MEZINAS PRODUKTER?