ENAXIN – 90 TABLETTER

MED INGREDIENSER SOM BIDRAR TIL Å REDUSERE TRETTHET OG UTMATTELSE

Vil du si farvel til tretthet og velkommen til mer energi? Ènaxin tablettene er et avansert plantebasert kosttilskudd, som er utviklet til å styrke din fysiske og mentale yteevne – så du kan overkomme mer hver dag.
Avhjelper stress
Energi
Fysisk og mentalt overskudd

259,00 kr

* Vi kan ikke garantere at alle varer i sortimentet er tilgjengelig i alle butikker.

Kjenner du følelsen av stress, tretthet og mangel på energi i hverdagen? Så prøv Ènaxin tabletter, et kosttilskudd for alle som ønsker hjelp til mindre tretthet i hverdagen. Tablettene inneholder en kombinasjon av urter og vitamin B12, som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Produktet har samme innhold og sammensetning som flytende Ènaxin Mikstur, men tablettene har fordelen at de er lettere å ha med på farten eller når du skal ut å reise, hvor den flytende varianten av praktiske grunner ikke er så enkel å ha med.

For en langsiktig effekt anbefaler vi en kombinasjon av Ènaxin Mikstur og tablettene. Start med den flytende varianten for en rask effekt og vedlikehold energinivået med tablettene.

ÈNAXIN INNEHOLDER HOVEDINGREDIENSENE SCHISANDRA OG ROSENROT, SAMT DAMIANA, GRØNN TE OG MATÉ

Schisandra

Wu wei zi – bæren med de fem smakene, slik høres det opprinnelige kinesiske navnet på schisandra ut. Schisandra-bær er på en gang både salte, søte, sure, krydret og bitre. Bærene er imidlertid ikke bare potente i smak, men også i virkning. Schisandra kan hjelpe kroppen vår med fysisk og mental restitusjon og bidrar til å tilpasse seg stressende forhold. I kinesisk tradisjon tilhører Schisandra de mest verdsatte og brukte plantene.

Rosenrot

Rosenrot elsker kulde og kan bo på de mest ugjestmilde stedene som spenner fra Arktis til Alpene. Forskere har kartlagt over 130 kjemiske forbindelser i den hardføre planten og funnet et høyt innhold av fenolforbindelser. Rosenrot bidrar til optimal mental og kognitiv aktivitet og til et normalt kretsløp. Gjennom bedre tilførsel av oksygen og ernæring støtter den hjernens yteevne og reaksjonsevne. Rosenrot kan også hjelpe ved tretthet på grunn av stress.

Damiana

Busken fra Texas med de aromatiske gule blomstene er rik på flavonoider – spesielle stoffer som har evnen til å påvirke kroppens biologiske prosesser. Plantens potensiale er ikke fullt ut klarlagt, men er kjent for at den bidrar til mentalt og fysisk velvære, spesielt ved nervøse spenninger og stress.

Grønn te

Grønn te er en av de populære tilberedningene av denne planten, som opprinnelig stammer fra Det fjerne østen, men brukes nå som et nytelsesmiddel over hele verden. I tillegg til å smake godt, kan grønn te gi mer overskudd og mentalt og fysisk velvære, sammen med forbedret konsentrasjon og læringsevne.

Maté

Denne planten er et utbredt nytelsesmiddel i Sør-Amerika, og er til og med en nasjonal drikk i Argentina, hvor den er tilberedes som te og drikkes skoldhet av en gourd, med et metallsugerør formet som en sil, slik at du ikke får bladene i munnen. Maté brukes som vi bruker kaffe, som en oppkvikkende drikk som virker på både det mentale og fysiske overskuddet, for eksempel i perioder med tretthet på grunn av stort arbeidspress.

 

Se våre øvrige energiprodukter her

Produktet er fremstilt uten animalske ingredienser.

Ènaxin tabletter, kosttilskudd – 90 stk. / 71 gram

Mezina Varenummer: 610

Innhold pr. døgndose: (2 tabletter) 
Ekstrakt av :
Rosenrot: 100 mg
Schisandra (ca.5:1): 77 mg
Grøn te (ca.10:1): 16,5 mg
Damiana (ca. 4:1): 33 mg
Maté (ca.3,5:1): 33 mg
Vitamin B12: 1 µg – 40% RI*
*% referanseinntak

Ingredienser: 
Ingredienser: Fyllemidler (mikrokrystallinsk cellulose, dikalsiumfosfat, silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer), ekstrakter av: Rhodiola rosea (L.), Schisandra chinensis (Turcz.)Baill, Camellia sinensis (L.) Kuntze, Turnera diffusa Willd. ex Schult, Ilex paraguariensis (A. St-Hil.) overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose, Vitamin B12 (Cyanocobalamin) og fuktighetsbevarende middel (glyserol).

Oppbevaring: 
Oppbevares tørt, beskyttet mot lys og varme. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Fremstilt for: 
Mezina A/S ∙ Engenes 15 – NO-4865 Åmli

Forbrukerkontakt NO: +47 37 18 55 00

Anbefalt døgndose (voksne): 2 tabletter
Tablettene svelges hele, sammen med et glass vann.

Døgndosen bør ikke overskrides. 

Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost. Vi anbefaler en sunn livsstil.

 

Desværre kunne vi ikke finde noget materiale.

Relaterte produkter

Skroll til toppen

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Bli ringt opp?

Fyll inn kontaktinformasjonen din nedenfor og få en samtale om å bli forhandler.

ØNSKER DU Å BLI FORHANDLER AV MEZINAS PRODUKTER?