Bildedatabase

Her i vår bildedatabase kan du finne og laste ned Mezinas produktbilder, livsstilsbilder, logo, SoMe-materiale samt innhold og pressemateriale.

Og hvis du vil dele materialet vårt på sosiale medier, vil vi bli glade hvis du vil bruke hashtags #mezina eller #bach, avhengig av merkevaren du deler. Husk også å lenke til nettstedet vårt når du først er i gang.

Hvis du ikke finner det du trenger på denne siden, eller hvis du har spørsmål om bildedatabasen, er du velkommen til å skrive til vår e-post mail@mezina.no.

Mezina

Bildedatabase 2022
Mezina A/S er et 100% dansk-eid selskap som har hatt helsen din som hjertesak siden 1983. Derfor har vi vært i stand til å tilby kosttilskudd og naturlegemidler fra vårt eget merke i mange år. Og helt siden starten har vi vært en av Danmarks største leverandører av helsekost, og er i dag en stor leverandør til hele Norden.
 

Her finner du bilder, tekster og logo for bruk på nettsteder og SoMe-kanaler.

Bach

Bildedatabase 2022
På 1930-tallet utviklet Dr. Edward Bach en behandlingsform basert på ideologien om at sunn helse starter med en følelsesmessig balanse. Bach utviklet 38 blomsterremedier fra viltvoksende blomster og planter fra sin egen hage i Mount Wernon. Alle 38 blomsterremedier har hver sitt fokuspunkt og unike egenskaper.
 

Her finner du bilder, tekster og logo for bruk på nettsteder og SoMe-kanaler.

Del med oss

Vi elsker når du vil bruke materialet vårt, og vi ønsker virkelig å følge med. Så send gjerne lenker til din eksponering av Mezina på mail@mezina.no. På den måten kan vi se hvordan Mezinas designfilosofi manifesteres gjennom kanalene dine.

Hvis du bruker bildene på sosiale medier, vennligst tag  #mezina og evt. også produktnavn – f.eks. #Freeflex

Du er alltid velkommen til å kontakte oss på mail@mezina.no 

 

Skroll til toppen

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Bli ringt opp?

Fyll inn kontaktinformasjonen din nedenfor og få en samtale om å bli forhandler.

ØNSKER DU Å BLI FORHANDLER AV MEZINAS PRODUKTER?