IMMUSTRONG – 60 TABLETTER

TIL IMMUNFORSVARET

IMMUSTRONG er et nytt kosttilskudd som inneholder haritaki og reishi samt planten astragalus, som støtter de naturlige forsvarsmekanismene, spesielt i belastende miljøer. I tillegg inneholder IMMUSTRONG også vitamin D, som bidrar til immunsystemets normale funksjon.  
Energi og overskudd
Immunforsvar
Knokler og ledd

289,00 kr

* Vi kan ikke garantere at alle varer i sortimentet er tilgjengelig i alle butikker.

Det er viktig å gi immunforsvaret de beste forutsetninger – da kan du bekymre deg litt mindre for helsen din, og leve mer i øyeblikket.

Immunforsvaret er et medfødt og svært komplekst system som involverer både celler og kjemiske «bekjempelsesstoffer» som forhindrer uønskede organismer i å få fotfeste i kroppen – og som så mye annet i kroppen, kan immunforsvaret være sterkt eller mindre sterkt.

Immustrong
Immustrong er et nytt kosttilskudd som inneholder haritaki og reishi samt planten astragalus, som støtter de naturlige forsvarsmekanismene, spesielt i stressende miljøer. I tillegg inneholder Immustrong vitamin D, som bidrar til immunforsvarets normale funksjon. Immustrong er et produkt fylt med nye og spennende ingredienser som kan hjelpe deg med å gi immunforsvaret de beste forutsetninger.

Dra nytte av naturens egenskaper
Naturen er full av magi og tilbyr de vakreste soppene, bærene og plantene som kan bidra til å styrke kroppens forsvarsmekanisme. Hos Immustrong har produktutviklingen vår hatt et spesielt fokus på spennende ingredienser som støtter immunforsvaret ditt.

Haritaki (Terminalia Chebula) er et tre som med sine ovale blader, hvite blomster og grønne steinfrukter finnes i Sør-Asia. Vi har tilsatt et ekstrakt av frukten, som nettopp bidrar til å styrke kroppens naturlige forsvar og opprettholde kroppens energinivå.

Reishi er en sopp som har blitt brukt i Østen i over 2000 år. Tidligere brukte bare de kongelige soppen på grunn av sin høye råvarepris, men i dag er den mer tilgjengelig og dyrkes i plantasjer der den tørkes og males. Det er kjent for sin evne til å støtte immunforsvaret og er rik på triterpener og beta-glukaner, og bidrar til en normal immunrespons.

Den blomstrende planten astragalus tilhører familien av belgfrukter og er kjent fra den tradisjonelle kinesiske formen for terapi. Det styrker det kineserne kaller «livets energi» og kan bli opp til 90 cm høy. Det er imidlertid roten til planten som er en av hjørnesteinene i Immustrong. Dette rotekstraktet bidrar til å øke motstanden når kroppen utfordres.

I tillegg til de naturlige ingrediensene inneholder Immustrong også vitamin D, noe som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Immustrong, kosttilskudd 60 tabletter / 44 gram

Mezina varenummer: 3165

Innhold pr. døgndose (2 tabl.):

Ekstrakt av:
Astragalus: 200 mg
Andrographis paniculata: 60 mg
Chaga (kreftkjuke): 120 mg
Reishi (lakkjuke): 120 mg
Rosenrot: 60 mg
Agaricus blazei: 200 mg
Haritaki: 50 mg

Næringsstoffer:
Vitamin D: 20 µg – 400% RI**

** % av referanseinntak

Ingredienser: 
Fyllemidler (mikrokrystallinsk cellulose, talkum, silisiumdioksid, tverrbundet cellulosegummi og magnesiumsalter av fettsyrer (vegetabilsk)), ekstrakt av chaga (Inonotus obliquus (Fr.) Pilàt), reishi (Ganoderma lucidum (Curtis) P. Karst), rosenrot (Rhodiola crenulata (Hook.f. & Thomson) H.Ohba), ekstrakt av astragalus (Astragalus membranaceus Moench), ekstrakt av Agaricus blazei Murill, ekstrakt av kang yan (Andrographis paniculata (Burm.f.) Nees) ekstrakt av haritaki (Terminalia chebula Retz), kolekalsiferol, overflatebehandlingsmiddel: hydroksypropylmetylcellulose og fuktighetsbevarende middel: glyserol (vegetabilsk).

 

Oppbevaring: 
Oppbevares i romtemperatur, tørt og beskyttet mot lys. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Immustrong inneholder planteekstrakter, så fargeforskjeller på tablettene kan forekomme.

Fremstilt under farmasøytisk kontroll for: 
Mezina A/S ∙ Engenes 15 – NO-4865 Åmli

Forbrukerkontakt NO: +47 37 18 55 00 – www.mezina.no

 

 

 

Anbefalt døgndose: 2 tabletter daglig.  

Tablettene kan deles eller knuses.

Døgndosen bør ikke overskrides.

Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost. Vi anbefaler en sunn livsstil.

Immustrong_60tabl_WEB_2000x2000px_030222_
Produktbilleder:
2000x2000 px
SoMe materiale:
1200x1200 px
Miljøbilleder:
2000x2000 px
Immustrong

Et kosttilskudd som inneholder haritaki og reishi samt planten astragalus, som støtter de naturlige forsvarsmekanismene, spesielt i belastende miljøer. Her kan du laste ned bilde- og tekstmateriale til bruk på nett og SoMe-kanaler. Bruk gjerne #Immustrong

Download

Relaterte produkter

Rull til toppen

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Bliv ringet op

Udfyld dine kontaktoplysninger nedenfor og bliv ringet op ang. at blive forhandler.

Bli ringt opp?

Fyll inn kontaktinformasjonen din nedenfor og få en samtale om å bli forhandler.

ØNSKER DU Å BLI FORHANDLER AV MEZINAS PRODUKTER?