Kvinner ønsker å leve livet uten begrensninger – også i overgangsalderen

Senior,Mother,Sitting,In,Cafe,Bar,Or,Restaurant,With,Her

RØDKLØVER OG SALVIE ER EFFEKTIVE FØLGESVENNER FOR DEN MODNE KVINNEN

Kanskje du allerede har hørt om rødkløver og denne vakre plantens evne til å bidra til å redusere rastløshet og irritabilitet – men vet du også at rødkløver kan redusere svette? 

Salvie er en annen plante, ofte kjent fra matlaging, som også er en flott medspiller for den modne kvinnen, da salvie kan redusere ubehag fra hetetokter og svette, fremme et kanskje ønsket vekttap og regulere hormonbalansen. 

  • Overgangsalderen er en naturlig fase i kvinners liv 
  • Planteekstrakter kan hjelpe mange 
  • Salvie kan bidra til å dempe svette 
  • Rødkløver kan hjelpe med hetetokter, rastløshet og irritabilitet 

Overgangsalderen er en naturlig periode i livet når mengden kvinnelige kjønnshormoner, østrogen og progesteron reduseres. Kvinner er i gjennomsnitt 52 år når de opplever sin siste menstruasjon. Hetetokter, humørsvingninger, tretthet, rastløshet eller irritabilitet kan utfordre den enkelte kvinne. Hårprakt og vektøkning er andre sider som vil kreve oppmerksomhet fra sunn livsstil. For noen kan det være utfordrende å opprettholde humør og aktiviteter. 

Å finne balansen i kroppen både fysisk og mentalt fra en alder av 50+ kan være utfordrende, men naturen tilbyr flere gode medspillere for den modne kvinnen, som du kan dra nytte av å vite. Å leve akkurat slik du vil, varierer selvfølgelig fra kvinne til kvinne. Enten det er å fortsette som familiens friske midtpunkt med overskudd og initiativ for barn og barnebarn, stor arbeidsglede på jobben, sportslige eller kunstneriske aspekter av livet, som du fortsatt vil yte og nyte Ikke la overgangen stå i veien – men vis veien fremover i livet og bruk naturens planter på veien. 

Effektiv følgesvenn for kvinner i midten av livet – Chello Forte 
Chello Forte er kosttilskudd for kvinner i overgangsalderen og har et spesielt fokus på å hjelpe ved svette. Chello Forte er hovedsakelig basert på salvie, som har vært kjent og brukt til dette formålet i flere tiår. Effekten kan være færre hetetokter/episoder med nattesvette og/eller lavere intensitet. 

Chello Forte inneholder også soyaekstrakt, som inneholder isoflavoner 40 mg per tablett – og rødkløverekstrakt med isoflavoner 4 mg per tablett. Produktet inneholder også vitamin B6, som bidrar til regulering av hormonell aktivitet og til å redusere tretthet og utmattelse. 

Den daglige dosen for de første 2-4 ukene er to tabletter daglig. Etter det, en tablett daglig. 

Chello Forte fås kjøpt der du vanligvis kjøper helsekost 

Veil. utsalgspris Chello Forte 60 tabl. kr 349,00 

PRESSEMELDING: Åmli, mars 2022 

Skroll til toppen

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Bli ringt opp?

Fyll inn kontaktinformasjonen din nedenfor og få en samtale om å bli forhandler.

ØNSKER DU Å BLI FORHANDLER AV MEZINAS PRODUKTER?