Roseberry med tranebær, hibiskus og vitamin C

Roseberry-cover-Presse

HJELP TIL NORMAL URINVEIER

Roseberry tabletter inneholder en kombinasjon av tranebær, hibiskus og vitamin C. Hibiscus bidrar til urinveienes normale funksjon. 

Kosttilskuddet Roseberry inneholder en kombinasjon av tranebær kombinert med hibiskus, som bidrar til urinveienes normale funksjon, samt vitamin C, som bidrar til immunsystemets normale funksjon. Roseberry tabletten inneholder: 

  • Hibiscus ekstrakt, som bidrar til urinveienes normale funksjon – en av kroppens måter å kvitte seg med overflødige stoffer. 
  • Tranebærekstrakt med høyt og konsentrert innhold av Pro-Antho-Cyanidiner (PAC). Tranebær er ideell i kombinasjon med hibiskus. 
  • Vitamin C bidrar til immunsystemets normale funksjon. Hvis immunforsvaret er belastet, har kroppen vanskeligere for å motstå ytre negative påvirkninger. 

Du kan selv støtte den naturlige rensefunksjonen ved å drikke rikelig med vann om dagen, slik at urinveiene skylles grundig gjennom. 

Hvordan bruker du Roseberry?  
Den daglige dosen er 2-3 tabletter før sengetid. Roseberry tabletter er laget utelukkende av plantemateriale og kan derfor brukes av vegetarianere / veganere. 

Roseberry tabletter er finnes i pakninger med 90 tabletter og kan kjøpes der du vanligvis kjøper helsekost. 

Veil. utsalgspris Roseberry 90 tabl. kr 239,00  

PRESSEMELDING: Åmli, mars 2022 

Skroll til toppen

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Bli ringt opp?

Fyll inn kontaktinformasjonen din nedenfor og få en samtale om å bli forhandler.

ØNSKER DU Å BLI FORHANDLER AV MEZINAS PRODUKTER?